Tips doe-het-zelf spel voorbereiding

Jullie hebben een doe-het-zelf GPS spel besteld en zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de speldoos die binnen enkele dagen op jullie deurmat valt. Wij geven jullie alvast enkele tips om jullie waarmee jullie beslagen ten ijs komen en een optimale spelbeleving ervaren.

Tip 1: Neem voldoende tijd om alle spelmaterialen te bestuderen

De speldoos valt op jullie deurmat, tijd om ermee aan de slag te gaan. Neem een half uur de tijd om inhoud van de speldoos te bestuderen. Lees aandachtig de begeleidende brief en de spelinstructies door. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Tip 2: Speel het spel met teams van 3 tot 5 personen

Een doe-het-zelf spel is het leukst in teams van 3 tot 5 personen. Willen jullie competitie in het spel, speel dan met minimaal 2 teams.

Tip 3: Zorg voor een volledig opgeladen smartphone

We maken tijdens het spel gebruik van gps op de smartphone. Dit qua batterij gebruik vrij kostbaar. Zorg ervoor dat jullie smartphone voor aanvang van het spel volledig is opgeladen. Met een volledig opgeladen telefoon kan zonder moeite het spel worden uitgespeeld.

Tip 4: Spreek met elkaar een spelduur voor het spel af

Een doe-het-zelf is leuk wanneer jullie samen van start gaan en samen het spel eindigen. Spreek daarom met elkaar af hoe lang jullie het spel gaan spelen.

Tip 5: Uitslag weten? Vraag een scorekaart op!

Na afloop van het spel komen jullie allemaal samen. Jullie natuurlijk reuze benieuwd welk team heeft gewonnen. Een scorekaart met foto’s, kruimelspoor en uitslag is op te vragen. Stuur je email adres naar de spelcomputer en jullie ontvangen een mail met daarin een scorekaart.

Nieuwsgierig geworden naar onze doe-het-zelf GPS spellen? Op deze pagina vertellen we meer over de spellen. Willen jullie meteen een spel bestellen? Boek dan vandaag nog via het boekingsformulier een spel voor jullie gewenste locatie. We wensen jullie veel plezier met jullie spel!

Geplaatst op , Categorie: dhz. Tags: , .

Origineel Sinterklaas kado

 

Beste doe-het-zelf spel deelnemer …

De Sint heeft besloten het dit jaar eens anders te gaan doen,

vandaar dit leuke en interactieve doe-het-zelf GPS spel in de schoen,

het spel is te spelen op ongeveer 150 locaties door het land,

sommige momenten gebruiken jullie zeker je verstand,

schoen-kado

speel dit spel samen met je vrienden, vader, moeder, broer of zus,

wanneer jullie goed samenwerken is dit  geen lastige klus,

met jullie eigen smartphone zwerven jullie door een stad,

ieder team volgt daarbij zijn of haar eigen pad,

zet tijdens jullie spel de goede foto op de juiste locatie,

hiermee ontvangen jullie zeker een mooie traktatie,

een doe-het-zelf GPS spel is te spelen op eigen temo en ieder moment,

de Sint weet zeker dat hij jullie hiermee verwent!

wacht niet te lang en bestel een doe-het-zelf spel via dit formulier,

in november verpak ik alle doe-het-zelf speldozen in mooi Sinterklaas papier!

 

Groeten de Sint

 

Geplaatst op , Categorie: dhz. Tags: , .

GPSSPELLEN ® organiseert foto game

Van 20 tot en met 29 september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie. Er is van alles te beleven voor een ieder die van fotografie en fotograferen houdt. In Deventer heeft Stichting Fotografen Platform het voortouw genomen in het organiseren van diverse activiteiten die in het teken staan van fotografie.

Als een rode draad lopen een foto expositie en een interactief foto spel door de Deventer foto week. De foto expositie is samengesteld uit foto’s van leden van de stichting. De nieuwe locatie De Hip (Brink 21) heeft ruimte beschikbaar gesteld en is mede organisator van de expositie tijdens de Fotoweek. De expositie bestaat uit fotowerken van ongeveer 25 fotografen. Tijdens de expositie zullen iedere dag (maandag gesloten) enkele deelnemers aanwezig zijn om de foto’s toe te lichten. Naast de expositie is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende fotografie workshops. Graag opgeven via de HIP of via email fotografenplatform@gmail.com

De tweede rode draad tijdens de Fotoweek is een interactief foto-puzzel-speurtocht spel mede mogelijk gemaakt door GPSSPELLEN ®. Met het spel “HIPSHOTS” lopen deelnemers een route door de Deventer binnenstad. Het spel daagt deelnemers tijdens de tocht uit om leuke en creatieve foto’s te maken. Deze foto’s worden live levensgroot geprojecteerd bij De Hip aan de Brink. Aan het eind van de Fotoweek kiest een deskundige jury een winnaar uit de beste foto’s.

De Fotoweek Deventer gehouden in De Hip en georganiseerd door Stichting Fotografen Platform biedt een gevarieerd programma voor een ieder die interesse heeft in fotografie. Meer informatie is te vinden op: http://www.dehip.nl/fotoweek of via http://www.defotoweek.nl/partneroverzicht/fotografenplatform

Geplaatst op , Categorie: Geen categorie. .

Egg Hunt groot succes!

Afgelopen maandag tweede Paasdag organiseerde GPSSPELLEN ® samen met Koning Willem, Café Vrienden van Vroeger en KoekMag de eerste Deventer Egg Hunt. Ruim 175 deelnemers schreven zochten samen naar een gouden ei dat ergens in het centrum van Deventer was verstopt. Uiteindelijk was één team alle deelnemers te snel af en vond het gouden ei. Team Buren van harte gefeliciteerd met jullie overwinning!  Read the rest of this entry »

Geplaatst op , Categorie: Nieuws. Tags: , .

Groot ei-zoekfestijn!

Nog niets te doen op Tweede Paasdag? Nu wel! Doe mee met het grootste ei-zoekfestijn van de stad: de Deventer Egg Hunt. In hartje centrum kun je meedoen aan het eieren zoeken met vrienden, familie of in je eentje. De speurtocht is voor alle leeftijden geschikt en helemaal van deze tijd: hints om de eieren te vinden, krijg je op je telefoon. Read the rest of this entry »

Geplaatst op , Categorie: Geen categorie. .